Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: VinterCuppen 2 afd - Søndag 1 Dec. Teglstrup Hegn
PostPosted: 03 Dec 2019, 00:41 
3000+ posts = spammer
User avatar

Joined: 28 Nov 2003, 18:47
Posts: 9587
Location: Værløse
Jeg kører jo vintercuppen, som eneste hustler, og var heldig af 2 afdeling lå efter årets TH julefrokost ... not...

Havde derfor ikke de store forventninger efter 5-6 timers søvn , især da jeg har været syg i nærmest 12-14 dage i streg, og med næsten 100timers netflix og youtube i bagagen = så er det altså ikke sjovt mere, at se alle MTB how-to-do-jumpe osv osv. ... :-) så var jeg altså blevet lidt sulten på noget MTB, og bare at få rørt mig i det hele taget.

Cup: http://www.vintercuppen.dk/
Resultater : http://www.vintercuppen.dk/2-afdeling/

Afdelingen var i Teglstrup hegn (Helsingør), som jo er lidt berømt/betygtet for et stykker mange rødder, men også fede flow stykker. Denne gang kørte vi dog udenom de værste rod stykker, ærgeligt ... når nu min 29" fully æder rødder som candy. Mads Weidemans teknik kurser kommer mig også tilgode, jeg tager flere hop, kører endnu bedre linier, og holder farten bedre, det giver virkelig på effititivitets kontoen, men gør også at det hele bare er lidt sjoverer. Er nu ikke mere bange for 1/2 meter drop :twisted: så jeg føler klart jeg har forbedret mig på den front... tys tys 29" + geometri hjælper da også en del her. Ruten var som første afdeling en del mudret og glat, men i Teglstrup er det blå spor også delvis broderet med grus, samt enkelte stykker med grus berms, så det meste af ruten kunne skydes en go fart.

Jeg ligger stabilt i H50 gruppen med en 12 plads i første afd. og en 10 plads i 2 afd. (= 40 overall) dels fordi jeg er ret godt kørende i mudder, og trods sygdom faktisk er i ok form med godt punch selv sidst i løbet.

Mange gamle MTB kendinge som har været med de sidste 10-15 år møder stadig ind på til en kold søndag i skoven: Lars Eghoff, Tine Henriksen, Keld Pedersen, Carsten Kristiansen (som kun blev 20'er .. så det er kun anden gang på 10år jeg har slået ham), Bo Falck, Gitte Bille, Jens Gorm, Simon Tarp, og en vis Annika. Det er sgu hyggeligt med så mange gamle kendinge.
Der er 2 herre med på 70+ så der er altså håb forude for hustlerne her :-)


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net