Sådan bliver du medlem af Team Hustler og Sådan får du adgang til vores forum

Hvordan bliver jeg Hustler?

Da Team Hustler startede, for efterhånden mange år siden, var det med fokus på det gode kammeratskab og fællesskabet mellem rytterne – det er det vi kalder Team Hustler ånden. Vi skatter dette højt, og forventer at man, med sit medlemskab, bidrager til det.

I dag består klubben af et halvt hundrede medlemmer af begge køn, fra starten af tyverne til pensionist alderen (næsten).

Vi er som udgangspunkt en MTB klub, men der er også medlemmer der kører landevej og crosscykel en gang imellem. Vores niveau spænder rimelig bredt, men de fleste er ”rutineredemotionister”.

Vi deltager i en del af de motionsløb, der afholdes i Danmark og tager også årligt på flere ture i såvel ind- som udland. De fleste af os bor i området nord for København og vi har pt. adgang til klubhus faciliteter i Bagsværd.

Vi har faste træningsdage sommer og vinter, lige som der i vinterhalvåret som regel bliver arrangeret en fast dag med spinning. Vi har de sidste ti år arrangeret et årligt 12-timers cykelløb, samt andre mindre løb som eks. Night Ride.

For at blive medlem af klubben skal du leve op til disse 3 ting:

  • Du skal videreføre den særlige Team Hustler ånd, opføre dig pænt, ordentligt og respektfuldt på din cykel og i skoven. Vi forventer at du er aktiv deltager til løb og på vores forum, hvor vi altid gerne vil have friske indlæg om medlemmernes oplevelser.
  • Som Hustler kører du løb i Team Hustler tøj. Kræver et licensløb, at du stiller op for en licensklub, accepterer vi, at du kører i andet tøj den dag. Vi laver aftaler, så tøj i top kvalitet kan købes til rimelige priser med den rabat som klubben kan forhandle sig frem til.
  • Du skal deltage i gennemførelse af det årlige H12 løb. Hvert medlem skal som udgangspunkt deltage 2 fulde dage (den ene skal være lørdagen) i forbindelse med forberedelse, afholdelse og afvikling af løbet (normalt altid første lørdag i maj). Hustlere kan ikke deltage aktivt i løbet.

Inden du beslutter dig for at blive medlem, vil vi gerne lære dig bedre at kende og tænker at du gerne vil lære os at kende, og foreslår derfor at du kører nogle ture med os først. Disse bliver slået op på vores hjemmeside. Finder du ud af at det er lige noget for dig, så tager du fat i et af medlem af Team Hustler og siger at du gerne vil være medlem. Kan du optages som medlem, vil du kort tid efter modtage besked om du er optaget i klubben, med det ansvar og de forpligtelser det medfører.

 

Sådan får du adgang til vores forum:

Tryk på linket for at se hvordan du bliver medlem af Team Hustler forummet.

http://www.teamhustler.dk/forum/viewtopic.php?f=4&t=52