Træning forår/sommer 2014

Written by on April 10, 2014 in Nyheder, Om TeamHustler - Comments Off on Træning forår/sommer 2014

Vi håber på at have Den Hvide Hustler tilbage omkring juni måned, men indtil da må i nøjedes med Mikkel H, Købmanden (Torben), Ørnen fra Bagsværd (Claus A) og Storgaard.

Vi har tidligere erfaring for at intervaltræning er den bedste måde at træne sammen på tværs af form og niveau, så det vil vi gøre igen i år. Vi vil dog eksperimenterer med lidt længere rundstrækninger med lidt mere singletrack på.

Dette bliver om tirsdagen, da alle allerede er vant til fællestræning der.
Vi mødes 17.30 ved Klubhuset

De første par gange vil det nok være en god ide at have en lygte med, da der bliver mørkt i skoven lidt tidligere end solen egentlig går ned.
Købmanden bliver ved med Torbens Torsdags Tons hver torsdag 18.45 fra under motorvejsbroen ved Skovbrynet st. Det er grus i jævnt tempo og typisk 25-35km.

Alle træningspas vil blive slået enkeltvist op på forum under Hustler Mountainbike, og er der ingen tilmeldinger 24 timer før planlagt tidspunkt vil træningen ikke nødvendigvis blive afholdt.

Hang arounds og andre nysgerrige er altid velkomene til at følge med – tjek blot forum for hver enkelt træning, og meld gerne til.

Godt kørt, mvh Træningsudvalget

Comments are closed.