Team Hustler reception

Written by on October 31, 2013 in Nyheder, Om TeamHustler - Comments Off on Team Hustler reception

Team Hustler reception

Da det er 10 år siden at første indlæg blev skrevet på Team Hustlers forum afholder vi en lille reception i den anledning. Så vi vil gerne invitere alle venner, familie, MTB klubber, vores sponsorer og andre der måtte have tilknytning til klubben med til denne reception.

Vi har fået et nyt klubhus som vi i samme anledning gerne vil vise frem og her afholder vi vores reception. Det er beliggende på Bagsværd Hovedgade 88, 2880 Bagsværd (i forbindelse med Bagsværd stadion). Så har du lyst til at fejre dette med os så kom forbi og få en fadøl eller sodavand og en grillpølse lørdag den 23. november mellem kl. 13-16. Er I på vej hjem fra en tur i Hareskoven er I selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi – der er ingen dresscode J

 

Mange hustlerhilsener

Team Hustler

Comments are closed.