Træning vinteren ’13/’14

Written by on September 17, 2013 in Nyheder, Om TeamHustler, Uncategorized - Comments Off on Træning vinteren ’13/’14

Der er nyt fra jeres alle sammens træningsudvalg :shock: – og hvis man når frem til marts uden at være i form, så har man selv været ude om det. Formlen er gammelkendt; spinning og “mængdetræning”. I år krydret med teknisk garniture og godt fællesskab. I alt 4 “strenge”
Det bliver således:
:arrow: Om Tirsdagen spinner vi 18.45 i well-come med Jesper Neimann Frederiksen som instruktør. Han har en tung arv at løfte, men kender så vidt jeg er orienteret forskel på 26″ og 29″. Det er her konditallet skal løftes, lårene vokse og watt’ene springe frem. Michael Schönberg er suveræn diktator ifht. alt, der har med spinning at gøre.
:arrow: Om Torsdagen kører vi fra p-pladsen under motorvejen ved skovbrynet st. Det bliver om aftenen med lys på. Vi satser på et jævnt tempo, så ingen skal blive gennemsvedte og derefter (unødvendigt) kolde. Alt efter underlaget bliver der nok en del grus og mindre teknisk singletrack. Vi vil gerne køre lidt halvlangt og skal gerne have i hvert fald 1,5 time på cyklen. Det er her, du får udholdenhed i benene, mental styrke, forbedret din reaktionsevne og teknik samt luftet dit baggy tøj, uden at blive mobbet. Mikkel Henningsen, Gunnar og Torben Hansen vil stå for dette. Hver tur bliver slået op på forum et par dage i forvejen. Er der ingen positive tilbagemeldinger 12 timer før afgang forbeholdes retten til aflysning.
:arrow: Tobias Sonne vil løbende slå ture op på forum. Det bliver i weekenderne, i et tempo hvor alle kan være med (lad jer ikke skræmme af hans aktuelle form). Fokus bliver at være sammen om mtb og have det godt gammeldags sjovt
:arrow: Den store lørdagstræning :o
Kommer til at foregå 4 gange: 19/10 og 2/11 og 16/11 og 30/11. Vi mødes om formiddagen og tekniktræner / leger med Henrik Storgaard som instruktør – han var på DGI kursus i sommer – og derefter kan man enten intervaltræne med Mikkel / Gunnar eller køre en længere tur med Torben / Henrik. Vi mødes alle igen til sidst. Såfremt der er stemning for det, kunne man passende drikke en kop kakao / kaffe i klubhuset og få varmen. Hver lørdagstræning vil få sit eget opslag under mtb forum’et.

Har man nogen forslag / ønsker så siger man bare til, ligesom Sonne :thumbsup:

Comments are closed.